Online diensten

Offline diensten

Deel deze pagina

Webdesign

Voor websites & webshops

Ondanks dat organisaties jaarlijkse miljoenen besteden aan het ontwerpen van websites blijkt in de praktijk het merendeel technisch niet in orde te zijn en met name op veiligheid en vindbaarheid ernstig te kort te schieten. Brandwings richt zich bij de bouw van websites en webshops niet alleen op een creatief ontwerp maar ook op het technische aspect. Zonder goede technische basis kan een website namelijk er nog zo goed uitzien maar uiteindelijk onbruikbaar of onvindbaar zijn.

Naast de bouw van nieuwe websites richt Brandwings zich ook op het vernieuwen en optimaliseren van bestaande websites. Door kritisch te kijken naar de sterke en zwakke punten van een website worden verbeteringen doorgevoerd en advies gegeven om de website verder te optimaliseren.

Werkwijze
Webdesign van Brandwings richt zich op zowel profit- als non-profit organisaties. Brandwings werkt daarbij volgens de zelf ontwikkelde en wetenschappelijk onderbouwde LDD-methodiek (Luisteren, Denken en Doen) om klanten zo efficiënt en transparant mogelijk te helpen. Meer weten over de LDD-methodiek, klik dan hier.

Waarom kiezen voor webdesign van Brandwings?

  • Voor een optimale vindbaarheid
  • Voor een optimale werking op desktop, tablet en smartphone
  • Kennis van de laatste design trends
  • Geschikt voor zowel profit- als non-profit
  • Toegang tot een uitgebreid netwerk van webdesigners

Meer weten?
Maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste gesprek en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Brandwings. Een kennismakingsgesprek is geheel kosteloos.

Online diensten

Offline diensten

Deel deze pagina