Over ons

Brandwings is ontstaan vanuit het idee om de offline en online wereld samen te brengen. Patrick Waldram is oprichter van Brandwings en is 10 jaar geleden begonnen als zelfstandig ondernemer met zijn bedrijf Waldram ICT. Door theoretische kennis te combineren met praktijkervaring is Waldram ICT uitgegroeid van een pure technische ICT dienstverlener naar een full service marketing bedrijf. Creativiteit speelt daarin een belangrijke rol. Zo is het belangrijk altijd out of the box te denken en uit te gaan van je eigen kracht. Met Brandwings bieden wij bedrijven en organisaties op een creatieve manier hulp om mee te kunnen in een snel veranderende wereld. Benieuwd naar wat wij doen? Bekijk dan onze diensten.

Visie en aanpak

Brandwings denkt graag met organisaties mee over de toekomstplannen, proposities, doelgroepen, commerciële aanpak en het verhogen van de zichtbaarheid via Google, Social Mediakanalen en fysieke presentatie op netwerkbijeenkomsten. Dat doet Brandwings met inzet van ICT en training/coaching. De synergie tussen de digitale en fysieke wereld is onze basis voor een optimaal resultaat. Lees onze blogs om meer te weten te komen over onze visie en aanpak aan de hand van praktijkvoorbeelden en actuele gebeurtenissen. 

LDD methode

Brandwings werkt bij alle projecten volgens een vaste methodiek, de zogenaamde LDD methode. Dit staat voor Luisteren, Denken en Doen. Deze methode is ontstaan uit jarenlange ervaring op het gebied van marketing en sales gecombineerd met wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van neuromarketing, psychologie en gedrag.

Waar staat de LDD methode voor:

  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Transparante communicatie
  • 360 graden visie (out of the box)
  • Objectieve analyse
  • Persoonlijke samenwerking
  • Praktijkgericht op wetenschappelijk basis

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij graag meer over onze werkwijze en op welke manier wij iets voor je bedrijf of organisatie kunnen betekenen.