ZZP

Inmiddels telt Nederland ruim een miljoen ZZP-ers die al dan niet gedwongen, zichzelf staande moeten zien te houden. Door de grote hoeveelheid ZZP-ers zijn er in vrijwel alle markten concurrenten te vinden, maar hoe zorg je nou dat je er als ZZP-er tussenuit springt? Het lastige is dat je als ZZP-er direct wordt afgerekend op resultaten, voldoe je niet aan de verwachtingen is de kans groot dat je wordt vervangen voor een ander.

De uitdaging van de ZZP-er

  • Mijn opdrachten nemen af, waar vind ik nieuwe klanten?
  • Mijn offertes worden telkens afgekeurd
  • Mijn website wordt niet gevonden
  • Ik ben op zoek naar een nieuwe huisstijl

Wat wij doen

Brandwings beschikt over meer dan genoeg ervaring om je als ZZP-er verder te helpen. Aan de hand van onze diensten gaan wij voor je aan de slag en kijken wij welke diensten het beste bij je passen. Door altijd eerst een vrijblijvend gesprek te voeren en transparant te zijn over de kosten staan wij klaar voor alle ZZP-ers. 

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste gesprek en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Brandwings. Een kennismakingsgesprek is geheel kosteloos.

Klantcases

Leonie Schelke

Leonie Schelke is een gerenommeerd cosmetisch arts en werkt onder andere in het Erasmus UMC in Rotterdam samen met Peter Velthuis oprichter van de Velthuis

StrakBlauw

StrakBlauw is een communicatiebureau uit Vreeland die onder leiding staat van Connie Lohuis en Gerdjan Rapati. StrakBlauw staat zoals de naam al zegt, voor open

Ellen Davidzon

Voor Ellen Davidzon is een portfolio website opgezet waarin haar kunstwerken ten toon worden gesteld. Ellen Davidzon is een gerenommeerde kunstschilder met een unieke stijl

Klantcase

Afgelopen jaar hebben wij een interessant project gedaan voor startup en communicatie coach Nana van der Aa. Nana van der Aa heeft een coaching en mindfulness trainingsbureau op het bijzondere landgoed ’t Gooilust in ’s Gravenland. Verscholen op het landgoed bevindt zich haar trainingsbureau van waaruit ze coaching en mindfulness trainingen geeft aan bedrijven en sales professionals. Zelf heeft ze jarenlang als communicatieadviseur gewerkt voor grote corporates en besloot voor zichzelf te beginnen. 

Na een kennismakingsgesprek in haar kantoor kwamen diverse punten naar voren. Zo vond ze het aantal bezoekers van haar website aan de lage kant, wilde ze meer uit de website halen en was ze ook zoek naar nieuwe klanten. Aan de hand van de 6 modules van Brandwings is gekeken naar een geschikte oplossing en daaruit bleek het restylen van haar website (Webdesign) en een training voor het verbeteren van de vindbaarheid (SEO training) het meest geschikt.

Website optimalisatie

Bij het optimaliseren van haar website hebben wij ervoor gezorgd dat de website voldoet aan de belangrijkste zoekcriteria van Google en daarnaast gekoppeld is aan het nieuwsbriefsysteem van MailChimp met duidelijke Opt-in formulieren. 

SEO training

Op kantoor is tijdens een ochtendsessie een SEO training verzorgd waarbij de werkwijze van Google inzichtelijk is gemaakt en hoe daar het beste op in gespeeld kan worden om beter gevonden te worden. Daarbij zijn concrete adviezen gegeven aan de hand van een uitgebreide SEO analyse van de website.