Brand boost

Als je als start-up, bedrijf of organisatie je Brand Design en Brand Marketing op orde hebt vormt dit de perfecte basis om met je merk de volgende stap te zetten, de Brand Boost. Met Brand Boost geven wij jou, jouw bedrijf of organisatie de extra vleugels die je nodig hebt om het vertrouwen van jouw doelgroep te winnen. Door persoonlijke coaching en groepstrainingen (online- en offline) werken wij aan jouw merkpresentatie met als doel het opbouwen van vertrouwen en het raken van drijfveren bij jouw doelgroep.

Krijg je merk in beweging

Maar wat zijn de drijfveren van jouw klanten of doelgroep? Hoe raak ik de emotie van mijn gesprekspartner? Emotie betekent in de kern “beweging”. Als je de klant niet het goede gevoel geeft en de gunfactor creëert dan zal de klant niet bewegen tot bijvoorbeeld een aankoop of het doen van een gift. Als je de juiste snaar niet raakt in combinatie met geen heldere voordelen voor de klant dan komt de klant letterlijk niet in beweging

Wat wij doen

Brandwings training

Leer je klanten te overtuigen van jouw toegevoegde waarde met unieke technieken welke direct zijn toe te passen in de praktijk.

Meer informatie >

E-coaching

Krijg persoonlijke online coaching van onze sales of marketing consultants met praktisch advies, begeleiding van projecten of presentaties. Probeer het nu 1 uur gratis.

Meer informatie >

Brand Boost op maat

Krijg begeleiding bij analyses van sales- & marketingprocessen, optimalisatie van de sales forecast en ad interim inzet van sales- en marketingprofessionals.

Meer informatie >

Waarom Brand Boost?

  • Maatwerk training & coaching voor zowel profit- als non-profit
  • Eén vaste sparringpartner
  • Synergie met de modules Brand Marketing en Brand Design
  • Gericht op korte- en lange termijn resultaten
  • Leidt tot een beter klantcontact en meer klantgerichtheid
  • Projectmatige werkwijze (LDD-methode)

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste gesprek en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Brandwings. Een kennismakingsgesprek is geheel kosteloos. Bekijk ook onze andere diensten Brand Design en Brand Marketing.

Informatie aanvragen

Bedankt voor uw interesse in Brandwings! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.