Offline

Je hebt een prachtig bedrijf of organisatie, maar hoe presenteer ik mijzelf naar de markt en de doelgroep en vertelt iedereen de juiste boodschap? Brandwings helpt deze boodschap op de juiste wijze uit te dragen aan klanten en zorgt dat de offline wereld aansluit bij de online wereld.

Hoe wij dat doen

In de training en coaching sessies laten we de commerciële kwartjes vallen en leren we technieken om de euro’s te laten rollen vanuit de doelgroepen. De rode draad van het verkoopprogramma is: “alles is onderhandelbaar behalve de echte drijfveer van de klant”. Maar dan moet je die wel weten!

Verkoopprogramma in verschillende dagdelen. Dus bijvoorbeeld een ochtendtraining en dan vanaf 13 uur weer volle energie naar de klanten. Tussendoor afstemming met de coach over aanpak presentatie bij een nieuwe potentiële klant of samen schrijven van een winnende offerte.

Voor wie?

Iedere medewerker met klantcontacten en verantwoordelijk is voor groei van nieuwe klanten, omzet en marge. Ook meer verkopen bij bestaande klanten het zogenaamde cross- en upselling is ook een belangrijk onderdeel van ons programma.

Wat levert het mij op?

  • Echte verbinding met de klanten op verschillend niveau door unieke gesprekstechnieken
  • Meer resultaat en hogere omzet met meer marge
  • Meer plezier in acquisitie gesprekken
  • Beter benadering van klanten op verschillende niveaus
  • Weerstand van de klant is geen frustratie meer maar een uitdaging
  • Klanten worden positieve ambassadeurs

Wat wij doen

Brandwings training

Leer in een sessie je klanten te overtuigen van jouw toegevoegde waarde met unieke technieken welke direct zijn toe te passen in de praktijk.

Meer informatie >

E-coaching

Krijg persoonlijke online coaching van onze sales of marketing consultants met praktisch advies, begeleiding van projecten of presentaties. Probeer het nu 1 uur gratis.

Meer informatie >

Brand Boost op maat

Krijg begeleiding bij analyses van sales- & marketingprocessen, optimalisatie van de sales forecast en ad interim inzet van sales- en marketingprofessionals.

Meer informatie >

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste gesprek en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Brandwings. Een kennismakingsgesprek is geheel kosteloos. Bekijk ook onze andere diensten Brand Design en Brand Marketing.

Informatie aanvragen

Bedankt voor uw interesse in Brandwings! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.